Over HK-Consultancy

‘Ieder project een uitdaging’


HK-Consultancy is in 2003 door directeur Henrik Koelewijn opgericht. Koelewijn begon zijn loopbaan bij een gerenommeerd architectenbureau waar hij jarenlang intensief samenwerkte met gemeenten, projectontwikkelaars en adviesbureaus. Na een periode van projectleiding en –management binnen een bouwkundig adviesbureau én een huisvestingsbureau in de zorgsector, besloot Koelewijn de weg van het zelfstandig ondernemerschap in te slaan. Zijn allround, bouwkundig kennispakket zorgde al snel voor een explosieve groei van zijn bedrijf. Vele grote en kleinere bouwprojecten passeerden de revue en nog steeds ziet Koelewijn in ieder nieuw project een nieuwe uitdaging. Sinds 2010 is HK-Consultancy gevestigd in een monumentaal kantoorpand aan de Graafschap in Kampen. Ieder teamlid heeft zijn of haar eigen specialisatie.


Wie zijn wij?

De heer H. (Henrik) Koelewijn (1972) 

Directeur / Senior adviseur Bouwconsultancy & Kostenconsultancy

 

Door de jarenlange ervaring binnen de bouwsector en de begeleiding van vele projecten binnen de zorg, heeft Henrik Koelewijn zich gespecialiseerd in het verbinden van Raden van Bestuur en de werkvloer. Een echte ‘bruggenbouwer’, met de volgende specialismen:


• Projectmanagement

• Directievoering

• Bouwkostenadviseur

Naast zijn werkzaamheden voor HK-Consultancy, nam Henrik Koelewijn - op aanvraag van TNO/Bouwcollege - zitting in de Ronde Tafel Conferentie van de Hogeschool Arnhem / Nijmegen. Deze adviesgroep heeft zich gebogen over de nieuwe opleiding Vastgoedadviseur in de Zorg.

 

Mevrouw E. (Esther) Koelewijn – Van den Burg (1974)

Medewerkster Personeel & Organisatie

 

Tot de geboorte van hun oudste zoon (1999) was Esther Koelewijn (echtgenote van Henrik) werkzaam in de horeca. Sinds de start van het bedrijf in 2003 is Esther nauw betrokken bij het reilen en zeilen van HK-Consultancy, waarbij ze in het begin met name de praktische zaken voor haar rekening heeft genomen. Naast de zorg voor hun inmiddels vier kinderen, werkt Esther nu 20 uur per week voor HK-Consultancy, afwisselend op kantoor en thuis. Esther is verantwoordelijk voor alle zaken omtrent personeel, organisatie, boekhouding en facturering. Tevens is zij verantwoordelijk voor de secretariele afhandeling van alle voorkomende werkzaamheden. Haar specialisme is bedrijfsorganisatie.

 


De heer W. (Wichert) van Gelder (1967)

Projectleider Vastgoedconsultancy & Kostenconsultancy

 

Wichert van Gelder kan bogen op jarenlange ervaring in de vastgoed- en financiële sector. Zijn carrière ging van start bij een beheer-, administratie- en verzekeringskantoor waar hij verantwoordelijk was voor de vastgoedprojecten van verschillende (particuliere) beleggers. Vanaf 1995 bestierde Van Gelder tien jaar lang een eigen beheerkantoor. In deze periode voerde hij voor grote en kleine beleggers het beheer over commerciële beleggingsprojecten en woningen. Na het volgen van de opleiding tot makelaar, is hij in 1998 door de rechtbank in Zwolle beëdigd als makelaar.  Door verkoop van een grote vastgoedportefeuille, kwam hij in 2004 in vaste dienst bij Rath & Doodeheefver Group NV waar hij de verantwoordelijkheid droeg over het technisch beheer van de vastgoedportefeuille. Onderdeel van zijn werkzaamheden was onder meer het splitsen van woningen in Amsterdam. Vanaf juni 2008 is Wichert van Gelder werkzaam bij HK Consultancy. Als projectleider worden zijn kennis en ervaring ingezet bij verschillende renovatieprojecten, meerjaren onderhoudsplanningen, onderhoud en beheer.

 

Specialisme:

• Renovatie

• Beheer en onderhoud Vastgoed

• Huur en verhuur

• Bedrijfsonroerend goed 

De heer A.J. (Arjo) Schilder, Ing. (1970)

Projectleider Bouwconsultancy & Kostenconsultancy

 

Na het behalen van zijn VWO-diploma, volgde Arjo Schilder in Zwolle de opleiding HTS-Bouwkunde met daarop aansluitend een kopstudie aan de HEAO. Vanaf 1994 was hij werkzaam bij een ontwikkelend bouwbedrijf waar hij ervaring heeft opgedaan in de werkvoorbereiding, projectleiding en planontwikkeling. Projecten waarin hij meedraaide, betroffen nieuwbouw van woningen, appartementen, zorgeenheden en winkels. Ook volgde hij diverse cursussen en trainingen om zich verder te bekwamen op het gebied van planning, projectontwikkeling, bouwfysica en bouwrecht.  Naast de reguliere bouwprojecten, leverde hij een aanzienlijke bijdrage aan het kwaliteit- managementsysteem en innovaties. Arjo Schilder werkt sinds 2009 bij HK-Consultancy en is verantwoordelijk voor verschillende, grotere nieuwbouw- en renovatieprojecten. Hij behartigt de belangen van onze opdrachtgevers en daarbij komt zijn kennis van de ‘andere kant van de tafel’ goed van pas.

 

Specialisme:

• Nieuwbouw en renovatie

• Directievoering

• Planontwikkeling

• Planbeoordeling

• Kostenramingen

 

De heer G. (Gerben) Veenendaal (1982)

Projectleider Bouw-, Vastgoed- & Kostenconsultancy

 

Gerben Veenendaal heeft een ruime ervaring als bouwkundige binnen de zorgsector. In 2003 is hij gestart bij Philadelphia als projectvoorbereider en uitgegroeid tot jr. projectleider. Daar heeft hij veelal het tekenwerk verzorgt, alsmede het aanvragen van diverse soorten vergunningen. Tijdens een uitstap van 2 jaar in de installatiewereld heeft Gerben kennis opgedaan van lage temperatuur verwarming i.c.m. betonkernactivering en/of vloerverwarming. Hier was hij als projectleider betrokken bij het adviseren, het offreren en het begeleiden van het project. Van 2008 – 2010 is hij reeds bij HK-Consultancy werkzaam geweest als jr. projectleider. Hij heeft zelfstandig diverse projecten gerealiseerd.

Na 7 jaar werkzaam geweest te zijn bij InteraktContour is hij weer terug op het “oude nest”. In deze periode heeft hij de opleidingen Vastgoeddeskundige in de zorg en Integraal Adviseur & Inspecteur Vastgoed doorlopen. Daarnaast is hij betrokken geweest bij de realisatie van diverse woonlocaties, dagbestedingscentra en behandellocaties. Gerben richt zich met name op het opstellen en uitwerken van meerjarenonderhoudsplannen, het adviseren en inspecteren op basis van de RgdBoei, NEN2767 en op het gebied van brandveiligheid, daarnaast verricht hij werkzaamheden als directievoering en project coördinatie van projecten.

 

Specialisme:

• Adviseren / Inspecteren bestaand vastgoed conform RgdBOEI

• Brandveiligheid (BIOC-principe)

• Legionella

• Projectbegeleiding

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Opdrachtgevers

  • Naam opdrachtgever